Nyhed

mandag 4. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Flotte tider i 5. afdeling af Inov-8 Frost Cup

5. of sidste afdeling af Inov-8 Frost Cup blev afviklet søndag den 3. marts i Herlev med Herlev Løbe- og Atletikklub som arrangør. Det var lidt for koldt ti at være en rigtig forårsdag, men med en temperatur over frysepunktet og strålende solskin, så var vejrforholden alligevel lidt forårsagtige. Der blev løbet på en 2,5 km rundstrækning med start og mål på Herlev Stadion. Arrangørerne havde lovet en hurtig rute med få højdemeter at forcere og relativt bløde sving og der kom til at holde stik – i hvert fald for TIF’s to deltagere. Både Natasja Munch og islandske Arndis Yr Hafthorsdottir deltog på 10 km distancen og begge leverede en rigtig flot indsats. Natasja passerede 5 km i tiden 21:20 og tempoet blev holdt på den sidste halvdel. Sluttiden, der rakte til en 7. plads hos kvinderne, blev så flot som 42:36 og var dermed næste 1½ minut hurtigere en da Natasja deltog i et 10 km løb for en måned siden. Arndis Yr Hafthorsdottir deltog i sin første konkurrence som TIF’er og sikrede sig sejren hos kvinderne i fine 38:07. Efter et hård udlæg passerede Arndis 5 km i tiden 18:59. Da Arndisløb løb ud på sidste omgang var afstanden til den senere nr. 2 Malene Munkholm skrumpet ind til 1 sekund, men Arndis slutte godt af og ende med at hive sejren hjem med en marginal på 10 sekunder.

Resultatliste