søndag 10. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

4. og 6. plads ved DM indendørs for ungdom i Skive

De danske indendørsmesterskaber for ungdom blev afviklet den 9. og 10. marts i Spar Nord Arena i Skive, der huser Danmarks eneste officielle indendørs atletik anlæg. Fra Trongården deltog Tina Bischoff Gellin i højdespring hos de 14-15 årige piger, mens Clara Fonnesbæk Jensen var til start på 60 m hos de 18-19 årige piger. Clara kvalificered sig til finalen på 60 m med resultatet 8,58 s i sit indledende heat. I finale løb Clara 8:59 s og det rakte 6. plads og dermed en gentagelse af placering fra sidste år. Tina var med i sit allerførste danske mesterskab og leverede en superflot præstation i en særdelse spændende og intens høkdespringskonkurrence. Rikke Andersen fra Sparta vandt sikkert med højden 1,64 m, men herefter sluttet hele 4 piger med samme højde 1,56 m. En af disse var Tina, der dermed forbedrede sin personligere rekord med 3 centimeter og endda have et rigtigt forsøg på højden 1,59 m. Tina var så tæt på en medalje som man næste kan komme, i det Tina, der klarede 1,56 m i 2. forsøg og havde 2 tidligere nedrivninger på tidligere højder, sluttede på en delt 4. plads. Sølvemedaljen gik til Emma Therkelsen, Vida Viking, der klarede 1,56 m i først forsøg, mens bronzen gik til Sarah Bahat, der også klarede 1,56 m i 2. forsøg, men som ikke havde nedrivninger på tidligere højder.