Nyhed

søndag 10. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Pr og 2. plads til Arndis i Nike Marathon Test 2

Nike Marathon Test 2 blev afviklet søndag den 10. marts med islandske Arndis Yr Hafthorsdottir på startstregen. Distance var 15 km og der blev løbet på en relkativt kringlet rute i Fælledparken og rundt om Sortedams søen. Sammen med de øvrige 2403 gennemførende løbetre måtte Arndis undervejs kæmpe men en isnende kold østenvind og en temperatur lige over nul grader. Arndis løb et meget veldisponeret løb pg have 5 km splittiderne 19:39, 19:07 og 19:26. For anden weekend i træk kæmpede Arndis med Malene Munkholm om sejren og denne gang trak Malene sig sejersrig ud af opgøret. Efter at have fulgtes ad hele vejen trak Malene fra på de sidste km og vandt i tiden 57:53. Arndis kom lige efter i tden 58:02 og satte dermed personlig rekord på 15 km distancen. Hos mændene vandt Johan Larsson fra Sverige klart i imponerendce 46:13.

Resultatliste