Nyhed

lørdag 16. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. runde af Vinterturneringen på Bellahøj

3. runde af Vinterturneringen 2012/1013 for ungdom blev afviklet lørdag den 16. marts på Bellahøj med Frederiksberg IF som arrangør. Turneringens navn passede fint, for selv om 3. runde blev skudt af i midten af den første forårsmåned i år, så viste termometeret temperaturer som på en kold decemberdag. Frosten havde bevaret den sne, der kom i ugen op til konkurrencen. Underlaget var derfor asfalt med et glat lag af frossen sne. Da der var anlagt rundstrækninger med en del sving, stillede det krav til både kondien, balancen og evnen til at optage ilten fra den kolde luft. Heldigvis var der læ i området omkring Bellahøj Friluftsscene, og solen gjorde sit til at ingen fik forfrysninger.

Rebekka Hjulgaard lagde igen ud som første deltager fra Trongården på distancen 2,1 km (0,3 km + 2 x 0,9 km) hos de 10-11 årige piger. Hun var igen med helt i front på trods af en periode uden så megen træning. Marie Falkebo Jensen fra Sparta fik dog oparbejdet et hul til forfølgerne, så Rebekka havde i stedet en meget tæt spurt duel med Anna Enevoldsen fra Amager AC om 2. pladsen. En glad Rebekka sikrede sig 2. pladsen i samme tid som Anna. Rebekka og Anne løb 8:19, mens Maria var 15 sekunder foran. Sammelagt i turneringe efter 3 af 4 runder ligger Rebekka nr. 2 med 26 point og med 2 point op til Marie Falkebo Jensen på førstepladsen.

De næste aktører på scenen var de 3 musketerer, Castor Lønvig, Felix Falck Jacobsen og Anton Risom hos de 12-13 årige drenge. De indledte med at afprøve trappetrinnene ved arenaen bag startområdet, så de nåede lige at få varmen inden starten. Taktikken var som sidst, og de 3 drenge holdt derfor hinanden ved selskab det meste af vejen. Efter at have tilbagelagt 3 km (0,3 km + 3 x 0,9 km) kom de alle fint i mål. Castor nåede målstregen i tiden 13:28, mens Felix og Anton løb henholdsvis 13:53 og 14:37.

Sidste deltager fra Trongården i denne runde var Kristine Lund hos de 14-15 årige piger. Kristine løb et rigtig flot og veldisponeret løb og kom i mål som nr 8 i sin gruppe. Det sikrede hende 2 velfortjente point og en samlet 12. plads i turneringen efter 3 runder.

Der var varmt at drikke og hjemmebagt kage fra Felix’s storesøster efter strabadserne, så dagen endte som en skovtur på en god forårsdag.

Resultater