Nyhed

onsdag 20. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

4 x guld til Janne ved DM inde for veteraner 2013

De danske indendørs mesterskaber 2013 for veteraner blev afholdt den 3. marts og var som sædvanligt henlagt til Hvidovre Hallen. Janne Nexø var denne gang alene om at repræsenterer Trongårdens IF, men gjorde det som altid på fornem vis. Janne’s i forvejen kæmpestore medaljesamling blev i Hvidovre forøget med yderligere 4 nye guldmedaljer. På 50 m i aldersgruppen 55-59 år løb Janne 8,30 s og i længdespring nåede Janne ud på fine 3,78 m, og det var 11 centimeter længere end hun sprang, da hun også vandt guld sidste år. I kuglestød forbedrede Janne sig med et stød på 7,45 m i også forhold til sidste år og det samme gjaldt for 3-kampen, hvor Janne opnåede 2281 point.

Resultatliste