Nyhed

onsdag 20. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. afdeling af Kronborg Games

3. afdeling af Kronborg Games blev afviklet søndag den 17. marts og havde deltagelse af 4 piger fra TIF’s ungdomsafdeling. Kronborg Games er efterhånden ved at vokse sig rigtigt stort og årets 3. og sidste runde have deltagelse af 354 deltagere fra 20 klubber.

Hos de 10-11 årige piger var Flora Chalmer Rasmussen og Ellen Christine Lauritzen, der begge er årgang 2003, med i deres allerførste atletikstævne, mens den 1 år ældre Lea Dahl var med i sit stævne nr. 2. På 60 m løb Lea, Flora og Ellen henholdsvis 9,73 s, 9,95 s og 11,73 s. Flora’s tid rakte til en 13. plads blandt de i alt 36 deltagere og Lea tid, der var ny personlig rekord, rakte til en 5. plads og dermed en plads i finalen. Her løb Lea et super løb og sikrede sig en meget flot 3. plads i tiden 9,39 s. I højdespring satte Lea dagens anden PR og endnu en tur på medaljeskamlen, idet det Lea klarede 1,15 m og dermed sikrede sig en andenplads. Flora og Ellen blev henholdsvis nr. 5 og 6 i højdespringskonkurrencen og klarede begge 0,95 m. I længdespring nåede Flora i sit første spring ud på hele 3,51 m og blev dermed en flot nr. 15 blandt de 37 piger der deltog i konkurrencen. Lea var 5. pladser efter med et spring på 3,37 m, mens Ellen havde 3 stabile spring med 2,67 m som det længste.

I højdespring hos de 14-15 årige piger kom Tina Bischoff Gellin med masse selvtillid og motivation efter en flot 4. plads og PR på 1,55 m ved DM Ungdom ugen før. Allerede under opvarmningen sprang Tina meget højt og det gentog hun heldigvis i selve konkurrencen. Efter lidt problemer på 1,55 m, klarede Tina 1,57 m i første forsøg og satte dermed PR. Den fik dog ikke lov til at holde så længe, idet Tina også klared 1,63 m i 3. og sidste forsøg og endda og have et rigtigt godt forsøg på 1,63 m. De 1,60 m rakte til en sikker førsteplads og en 2. plads på den aktuelle indendørsrangliste i højdespring for 14-15 årige piger.