Nyhed

fredag 17. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 1. runde af Baneturneringen 2013

Første runde af Baneturneringen 2013 blev afviklet torsdag den 16. maj med altid stævneflittige Bagsværd AC som arrangør. Vejret var næsten optimalt. Det blæste en hel del, men heldigvis var vindretningen helt rigtig i forhold til Bagsværd Stadion, så løberne blev kun i begrænset grad generet. Fra TIF’s løbegruppe var tilmeldt Per A. Jørgensen på 300 m, Jeppe Sidenius på 1500 m samt Jens Larsen og Arndis Yr Hafthorsdottir på 5000 m. Per måtte desværre melde fra efter opvarmning på grund af en mindre skade, men gjorde aftenen igennem sammen med Søren-Nikolaj stor gavn som TIF supporter. Jeppe’s personlige rekord på 1500 m fra 2010 lød på 4.21,77, og efter rigtig god træning i vinters og i foråret var målsætning en lille forbedring af denne. Efter en en god første omgang og en noget langsommere anden omgang passerede Jeppe 800 m i 2:20 og dermed var en PR stadig inden for rækkevide. Med 500 m satte Jeppe for alvor fart på og med en forrygende sidste omgang og spurt nåede Jeppe i mål i tiden 4:15,37 og satte dermed PR med mere en 6 sekunder. De baglårsproblemer, som har generet Jens i længere tid, dukkede desværre op igen og Jens måtte derfor udgå efter 3200 m. Inden da havde Jens leveret en rigtigt god indsats med meget stabile omgangstider på ca. 90½ sekund, som ville have resulteret i en slutid under 19 minutter. Arndis løb sin kun tredje 5000 m konkurrence og målsætningen var en tid lige under 18 minutter. Med langsomste tilmeldingstid i sit heat kom Arndis til at ligge alene meget af vejen, men med fokuseret indsats og et veldisponeret løb lykkedes det Arndis at komme helt ned på 17:37,39. Med denne tid hopper Arndis direkte ind på en 4. plads på TIF’s alletiders top-10 rangliste på kvindernes 5000 m distance.

Resultatliste