Nyhed

torsdag 23. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

DTU Stafetten med flere TIF’ere til start

DTU Stafetten, der består af 3 x 5 km på den 5 km lange løbesti på DTU, blev afviklet onsdag den 22. maj. Arndis Hafthorsdottir og Natasja Munch deltog på mix holdet Team NAJ og løb henholdsvis 18:48 og 20:04. Holdet var klart hurtigst blandt mixholdene (dem med både kvinder og mænd på holdet) og kom ind på en flot samlet 4. plads. Til trods for en brækket arm, lidt gibs og et par metalplader var også Ivano Castelli til start og formåede at løbe fine 18:28. Ivano var hurtigst på sit hold CAMd 1, der blev samlet nr. 7. Martin Steen Mortensen havde 3 dage før gennemført Copenhagen Marathon, men kom alligevel til start på DTU Stafetten. Til trods for et marathon med en meget hurtig første halvdel og en meget hård anden halvdel i benene lykkedes det Martin at løbe imponerende 22:05 på sin stafettur.

Resultater