onsdag 5. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

3 flotte 3000 m tider på Frederiksberg Stadion

Tirsdag den 4. juni havde TIF 3 løbere til start i 2. runde af Baneturneringen. Frederiksberg IF Atletik & Motion stod for arrangementet på en dejlig sommeraften på Frederiksberg Stadion. Lidt usædvanligt for Baneturneringen løb mænd og kvinder (med en enkelt undtagelse) hver for sig og dermed fik man denne gang ikke helt de mange jævnbyrdige heat som eller er et Baneturneringens varemærker. På grund af tidsnød blev kvindernes to 3000 m heat slået sammen og her var både Arndis Yr Hafthorsdottir og Natasja Munch med. Efter knapt 400 m gik Arndis frem i front og herefter løb hun helt alene på de resterende 6½ omgange. Arndis vandt sikkert kvinde heatet i tiden 10.12,24 og løb sig dermed ind på en meget flot 5. plads på Trongårdens IF’s rangliste på kvindernes 3000 m. Natasja stille til start i sit første 3000 m løb nogensinde og sit første baneløb i meget lang tid. Efter et veldisponeret løb fik, hvor Natasja fulgte gameplanen til punkt og prikke, løb Natasja i mål som nr. 11 i tiden 11.36,74 og placerer sig dermed som nr. 19 på 3000 m ranglisten. Emil Gundesen have en PR på 9.35 og var tilmeldt i 9.26. Den tid sikrede lige præcis Emil en plads i mændenes 4. og hurtigste heat. Emil lagde sig fra start helt frem i føregruppen og passerede 1 km under 3 minutter. Herefter gik Emil en smule ned i fart og faldt lidt tilbage, men med en forrygende sidste 200 m på 29 sekunder lykkedes det Emil at sikre sig en 7. plads og en kæmpe PR. Tiden blev så flot som 9.01,25 og så løb Emil for ikke at risikere skader i endda tunge træningssko.