Nyhed

mandag 24. juni

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

2 medaljer til TIF ved de østdanske mesterskaber for ungdom

I år havde Trongårdens IF kun 2 deltagere og 2 starter ved de østdanske mesterskaber for ungdom. Til gengæld var der 100% udbytte med hensyn til medaljer ved mesterskaberne, der blev afholdt i weekenden den 22. og 23. juni på Ballerup Atletikstadion, hvor BAK endnu engang var arrangør for et mesterskab. Clara Fonnesbæk Jensen sikrede sig sin første mesterskabsmedalje af guld ved at vinde de 18-19 årige pigers 100 m i tiden 13.73 s. Tiden var et ½ sekund fra Clars’s årsbedste på 13,20 s, men blev også opnået i en modvind på hele -1,7 m/s. Tina Bischoff Gellin gentog både placeringen og resultatet fra årets østdanske indendørsmesterskaber ved at sikre sig en sølvmedalje med et spring på 1,53 m.

Resultater