Nyhed

onsdag 24. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 2. etape af Etape Bornholm 2013

Vejret tirsdag den 24 juli var rigtigt strandvejr og det passerede dermed perfekt til 2. etape i Etape Bornholm, der var et strandløb ved Dueodde. Ruten er kun på 5,8 km, men er særdeles krævende, idet der løbes både i vandkanten og i klitterne, hvor der er små stejle bakker og løst sand. Natasja Munch tog revanche fra 1. etape og leverede en rigtig flot indsats. Natasja kom ind som nummer 24 hos kvinderne i tiden 27:23, hvilket er næsten 2 minutter hurtigere en hendes hidtil bedste tid på 2. etape fra 2011, og hun var 8 sekunder foran Thomas Hjort Hansen, der nåede målstregen i tiden 27:31. I den interne klubkonkurrence beholdt Thomas dog sin sikre føring og er efter 2 etaper 32 sekunder foran Natasja. Sammenlagt beholdt Thomas sin placering som nr. 227 hos mændene, mens Natasja rykkede op som nr. 24 hos kvinderne.

Efter tæt afslutning vandt Morten Munkholm, Århus 1900, 2. etape i tiden 19:30 med Abdi-Hakin Ulad, Korsør AM, 3 sekunder efter. Hos kvinderne blev det til en sikker sejr til Isabellah Andersson, Sverige, i tiden 22:42, og Isabellah har et helt minut foran nærmeste forfølger.

Resultater