Nyhed

torsdag 25. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. etape af Etape Bornholm 2013

Natasja Munch og Thomas Hjort Hansen har begge deres bedste tid på 3. etape af Etape Bornholm fra 2011, hvor de løb henholdsvis 36:40 og 36:26. Onsdag aften d. 25 juli var de begge meget, meget hurtigere på den 7,8 km lange skovetape i Almindingen. Thomas lagde hurtigt ud med lige over 4 minutter på den første kilometer, men indså hurtigt at det måske var lige lovligt ambitiøst på den hårde og meget kuperede etape, hvor det går enten op eller ned næsten hele vejen. Ved 3 km nåede Natasja op til Thomas og herfra fulgtes de ad resten af vejen, men Natasja lidt hurtigere ned ad bakke og Thomas lidt hurtigere op ad bakke. På den sidste stejle bakke mod mål spurtede Thomas fra Natasja og kom i mål i tiden 34:33, mens Natasja var 13 sekunder efter i tiden 34:46. Natasja blev nr. 35 hos kvinderne og Thomas blev nr. 268 hos mændene og de ligger efter 3 etaper henholdsvis nr. 28 og nr. 228.

Sejren hos mændene gik for anden dag i træk til Morten Munkholm, Århus 1900, i tiden 23:56, mens Abdi-Hakin Ulad, Korsør AM, denne gang var 1 sekund efter. Abdi fører sammenlagt nu med 8 sekunder foran Morten, så det er meget tæt. Hos kvinderne vandt suveræne Isabellah Andersson i tiden 27:29 sin tredje etape i træk.

Resultater