Nyhed

fredag 26. juli

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 4. etape af Etape Bornholm 2013

Bakker er normalt ikke Natasja Munch’s spidskompetence, men på 4. etape af Etape Bornholm torsdag den 25. juli var Natasja flyvende. Hammeren etapen, der er 8,5 km lang, er en rigtig etape med 2 store stigninger og hvor den afsluttende stigning op til Hammerknuden er på 435 m med en stigningsgrad på 17%. Heldigvis var vejret i år med løberne og temperaturen var endda en smule lavere en de tidligere dage. Det lykkedes for første gang Natasja at forcere de afsluttende 435 m i løb hele vejen op og nåede i mål i 39:08. Tiden rakte til en placering som nr. 25 hos kvinderne og det var hele 3½ minut hurtigere end hendes hidtil bedste tid på etapen. Thomas Hjort Hansen fulgtes med Natasja de første 2-3 km, men valgte herefter at forsøge lidt økonomisere med kræfterne, så der også er energi til en god 10 km tid på den 5. og sidste etape. Der blev dog ikke økonomiseret mere end at Thomas kunne forbedre sin hidtil bedste tid på etapen med over 3 minutter og løb i mål i den flotte tid 39:48. I det indbyrdes klubopgør har Thomas og Natasja nu vundet 2 etaper hver og i sammenlagt tid er det også meget, meget tæt, idet Natasja kun er 5 sekunder hurtigere end Thomas. Det bliver en meget spændende sidste etape …

Med en flot sejr i tiden 26:59 til Abdi-Hakin Ulad, Korsør AM, og med 14 sekunder ned til Morten Munkholm, Århus 1900, på andenpladsen, er Abdi nu på en relativt klar førsteplads sammenlagt. Hos kvinderne er Isabellah Andersson, Sverige, stadig fuldstændig suveræn og vandt i tiden 32:19.

Resultater