Nyhed

torsdag 1. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 5. runde af Baneturneringen 2013

Fremad Holbæk er altid en flittig stævnearrangør og stod igen i år for en runde af Baneturneringen. Denne blev afviklet den 30. juli og TIF’s løbegruppe have Jeppe Sidenius og Emil Gundesen til start. Jens Larsen måtte desværre stå over på grund af en mindre skade, men tog alligevel med til Holbæk som supporter. Køreturen til Holbæk var præget af endog meget kraftigt regnvejr, men på Holbæk Stadion var der strålende solskin, let vind og perfekt løbevejr hele aftenen. Emil har med i hurtigste heat på 5000 m, hvor Lasse Storgaard Jacobsen, Blovstrød Løberne, fra kraftigt fra feltet efter 200 m og hvor Emil derefter kom til at ligge på andenpladsen de resterende 12 omgange. Emil var dermed alene om at holdet tempoet oppe og det var ikke de optimale betingelser for en supertid. Emil åbnede fint med 3:04 på d e først 1000 m og sluttede endnu engang af med en forrygende sidste 200 m på officielle 28,5 s. Slutiden blev 15:53,69 og der er Emil’s mæstebedste tid på 5000 m distancen. Også Jeppe, der var med i hurtigste heat på 1500 m, sluttede af med en forrygende finish på de sidste 200 m. Jeppe lagde sig i front fra start og trak de første ca. 500 m. Herefter lagde Jeppe sig bagerst i en tremands føregruppe indtil der var ca. 150 m igen. Efter en spændende afslutning sikrede Jeppe sig en flot sejr med godt 1 sekund ned til Jakob Michaelsen, Randers Freja, på andenpladsen. Jeppe tid blev inponerende 4.10,72 og der var personlig rekord med 4½ sekund og den hurtigste TIF tid på 1500 m distancen i 10 år. Med tiden rykkede Jeppe ind på TIF’s Top-50 på mændenes 1500 m distance som nummer 45.

Resultatliste