Nyhed

søndag 11. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 6. runde af Baneturneringen i Allerød

6. runde af Baneturneringen blev afviklet den 10. august på Skovvang Stadion i Allerød med Blovstrød Løverne som arrangør. Blovstrød Løverne og stævneleder Per Le Fevre Hans sørgede for endnu en rigtig hyggelig og godt arrangeret Baneturneringsrunde, der denne gang var slået sammen med DM 10.000 m. TIF’s løbegruppe var ikke repræsenteret på 10.000 m, men have til gengæld hele 7 løbere til start på 3000 m og en enkelt på 800 m.

I første første heat på 3000 m deltog Jens Larsen, Thomas Hjort Hansen, Natasja Mubnch og Per A. Jørgensen. Jens var med som pacemaker for Thomas og sørgede for et helt stabilt tempo til en sluttid cirka 6 sekunder under Thomas’s personlige rekord. Jens trak frem til 2200 m, hvorefter Thomas alene i front formåede at øge tempoet og løbe i mål som en sikker vinder af heatet i tiden 11:04,02. Tiden var en forbedring af den personlige rekord med mere end 15 sekunder. Natasja formåede på den første halvdel af løbet at holde sig tæt på Jens og Thomas og udnytte Jens’s stabile tempo og lå også til en ny personlig rekord. Med en flot finish lykkedes det Natasja at skære 10 sekunder af sin PR og løbe i mål i tiden 11:26,30. Der var sæsondebut på bane til Per efter en længere skadespause og Per havde valgt sin velkendte taktik – et meget hurtigt udlæg, derefter en meget træt løber og endelig en superhurtig afslutning på den sidste omgang. Per’s tid blev fine 11:54,32 og dermed var han sikkert under de 12 minutter som var målsætningen.

I andet heat på 3000 var Claus Damgaard Nielsen og Jesper Drøgemüller start og det var bane sæsondebut til dem begge. For Jesper var der endda tale om den første konkurrence i år. Jesper og Claus skiftedes til at trække på den første halvdel af løbet , hvorefter Claus faldt en lille smule tilbage. Med et par omgange igen forsøge Jesper sig med et kraftigt ryk for at sikre sig sejren i heatet. Dette lykkedes ikke helt, men Jesper kom i mål i fine 9:49,09, mens Claus med sin velkende slutspurt lykkes at komme under 10 minutter med tiden 9:58,11.

TIF var også repræsenteret i det 3. og hurtigte heat på 3000 m, hvor Emil Gundesen var til start. Her skulle Emil med en PR og årsbedste på 9:01,25 og til trods for en mindre skadespause forsøge at løbe under de 9 minutter. Første 1000 m blev passeret lige under 3 minutter, men på den anden 1000 m blev løbet i ca. 3:06 og dermed så det svært ud med at komme under de 9 minutter. Heldigvis har Emil en fænomenal spurt og den fandt han frem endnu en gang. De sidste 200 m løbet i lige over 30 sekunder og Emil nåede målstregen på tredjepladsen i tiden 8:59,85.

På 800 m viste Jeppe Sidenius i A-heatet at han for alvor er ved at ramme topformen. Jeppe lagde sig fra start på 2. pladsen og passerede 400 m i en tid lige over 58 sekunder. Efter ca. 500 m rykkede den førende løber og Jeppe faldt tilbage på 5.,pladsen. Det lykkedes dog en godt kæmpende Jeppe at holde fast og løbe sig op på en 4. plads i en meget tæt og spændende finish, hvor der kun var 21 hundrededele frem til 2. pladsen. Jeppes tid blev flotte 1.58,89 og det var årsbedste med hele 3 sekunder og og kun 13 hundrededele fra Jeppes personlige rekord fra 2011.

Resultatlister