Nyhed

søndag 18. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 7. runde af Baneturneringen

7. og sidste runde af baneturneringen blev afholdt fredag den 16. august på Østerbro Stadion med KIF som arrangør. Der er ofte en del vind på Østerbro Stadion og det var også tilfældet ved dette stævne, hvor der var en del modvind på den ene langside. Dette betød dog rimelige forhold for på 200 m distancen, hvor Jesper Idorn var til start. Jesper løb flotte 24,60 s i 0,5 m/s medvind og der er faktisk mindre end et sekund langsommere end hans da han sidst løb en 200 m konkurrence tilbage i september 2004. Jeppe Sidenius var til start i A-heatet på 800 m, men på grund af lidt knæproblemer valgte Jeppe at stå af efter 300 m for ikke at risikere en skade op til DM Ungdom om 14 dage i Århus. På 3000 m havde Thomas Hjort Hansen og Per A. Jørgensen begge sin egen personlige pacemaker med. Jens Larsen var igen pacemaker for Thomas, der skulle forsøge at forbedre sin knapt en uge gamle PR på 11:04,92 og komme under de 11 minutter. Jens trak helt perfekt på de først 2000 m, hvorefter Thomas efter en meget stæk sidste 1000 m kunne løbe i mål i den nye PR tid 10:57,83. På grund af lidt akillesseneproblemer og udsigten til at løbe 7½ omgang hele alene i front opgaven for Emil Gundesen ændret af træneren fra et PR forsøg til pacemaker. Med hjælp fra Emil hele vejen rundt levere Per en rigtig flot fighterindsats og løb fine 11:44,39. Tiden var hele 10 sekunder bedre en Per’s tid fra 6. runde i Allerød for knapt en uge siden.

Resultatliste