Nyhed

mandag 26. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Sparta Copenhagen Games

Ved det store 2-dages kombinerede ungdoms og senior stævne Sparta Copenhagen Games den 24. og 25. august var Trongårdens IF repræsenteret af 3 aktive. Rebekka Hjulgaard var til start på 2000 m distancen hos de 11 årige piger. Her vandt Rebekka en sikker sejr i den tid 7:05,0 og havde dermed en gennemsnitlig kilometertid på imponerede 3:32,5. Den flotte tid bringer Rebekka ind på en 3. plads på klubben alletidersrangliste på kvindernes 2000 m distance. Hos kvinderne blev Clara Fonnesbæk Jensen nr. 4 i sit indledende heat i tiden 13,88 s. Jeppe Sidenius var til start i mændenes A-heat på 800 m, hvor sejren gik til Ahmed Mainy, Marocco, i flotte 1.48,91. I en noget ujævnt løb leverede Jeppe en rigtig god indsats og blev nr. 9 i tiden 1:58,95. Tiden var kun 6 hundrededele fra hans årsbedste resultat og kun 19 hundrededele fra hans personlige rekord.

Resultatlister