Nyhed

mandag 26. august

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

To guld og en bronzemedalje ved DM for veteraner i Hvidovre

Trongårdens IF var i årets DM for Veteraner på Hvidovre Stadion i weekenden den 24. og 25. august repræsenteret af Janne Nexø og Mogens Maltby. Janne er nok en af de aktive under Dansk Atletik Forbund der har flest medaljer hjemme i skabet og i weekenden tilføjede hun yderligere 2 guldmedaljer til den store samling. I aldersgruppen 55-59 år vandt Janne 100 m i tiden 15,70 s og i længdespring nåede Janne ud på 3,80 m. Efter en konkurrencepause på 8 år havde Mogens, der med 75,10 m fra 1979 er noteret for det længste kast i TIF, fået mod på endnu engang at prøve kræfter med sin gamle favoritøvelse. Mogens fik et enkelt godkendt forsøg med det 700 g tunge spyd og det nåede ud på 39,55 m. Resultatet rakte til en bronzemedalje i aldersgruppen 50-54 år.

Resultatliste