Nyhed

søndag 1. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Bronzemedalje til Jeppe på 2. dagen af DM Ungdom

Jeppe Sidenius sørgede for at fordoble Trongårdens IF’s medaljehøst på andendagen af de danske mesterskaber for ungdom, der blev afviklet i weekenden den 31. august og 1. september i Århus. Jeppe var til start hos ungseniorerne (21-22 år) på 800 m, der blev et meget taktisk løb. 400 m blev passeret i en tid over 61 sekunder og først med ca. 200 m igen blev der for alvor skruet op for tempoet. Tiderne til de forreste var et godt stykke fra deres årsbedste, men i et DM handler det jo i første omgang om medaljer, og med en god finish lykkedes det Jeppe at sikre sig en meget flot bronzemedalje. Jeppe løb i mål i tiden 2:03,44, mens sejren gik til Khavaquia Rasmusen, Sparta AM, i tiden 2:02,15. Jeppe er nu oppe på 3 bronzemedaljer ved DM Ungdom på 800 m, i det Jeppe også blev nr. 3 i 2011 og 2007.

Resultatliste