Nyhed

tirsdag 3. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra diverse ungdomsstævner i august

Den 22. august deltog Rebekka Hjulgaard og Tina Bischoff Gellin i Gullfoss’s 86 års fødselsdagssstævne på Sundby Stadion. Hos pigerne til og med 11 år deltog Rebekka i 3 øvelser og vandt alle 3. Rebekka have øvelsesdebut på 60, hvor hun løb fine 9,30 s. På 400 m vandt Rebakka efter et meget tæt opløb i tiden 70,17 s og forbedrede dermed sin personlige sat samme sted sidste år med over 1½ sekund. I længdespring nåede Rebekka ud på 4,17 m og også her rakte præstationen til en forbedring af hendes PR sat ved sidste år udgave af fødselsdagsstævnet. Hos de 14-15 årige piger vandt Tina 100 m i tiden 13,48 s og i højdespring, hvor Tina var eneste deltager klarede hun 1,50 m.

Den 18. august deltog Tina i et lille Højdespringsstævne på Rudegaard Stadion i Holte. Tina klarede 1,52 i første forsøg, 1,55 m i andet forsøg og det lykkedes også i tredje forsøg at klare 1,58 m. De 1,58 m er Tina’s hidtil næsthøjeste spring og kun 2 centimeter fra hendes personlige rekord.

Resultatliste fra Gullfoss’s 86 års fødselsdagssstævne

Resultatliste fra højdespringsstævne på Rudegaard Stadion