Nyhed

onsdag 11. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Tina vinder højdespringskonkurrence i Löwenspiele i Tyskland

På initiativ fra B & U Udvalget i DAF deltog 73 danske atletiktalenter i alderen 14-15 år samt 16 ledere den 7. og 8. september i Löwenspiele i Löwenberg (60 km nord for Berlin). Blandt de udvalgte var Trongårdens IF’s Tina Bischoff Gellin, der deltog i højdespring i aldersgruppen 14-15 år. Tina var fantastisk godt springende og tangerede sin indendørsrekord, således at den personlige rekord både indendørs og udendørs nu lyder på 1,60 m. Begyndelseshøjden 1,50 m samt højderne 1,55 m og 1,60 blev alle klaret i første forsøg og det var lige præcist nok til at sikre sig sejren i konkurrencen foran Sarah Bahat, Stoholm IF, der klarede 1,60 m i andet forsøg. Dermed blev der vendt om på rækkefølgen i forhold til DM Ungdom, hvor Sarah vandt sølv med 1,60 m, mens Tina fik bronze med 1,53 m. På årets danske rangliste i kvindernes højdespring, der toppes af Sandra B Christensen, Amager AC, med 1,77 m, er Tina nu på en meget flot 17. plads.

Resultatlister – højdespring piger 15-16 årtotal