Nyhed

tirsdag 24. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Friløbet 2013

Friløbet 2013, der blev afviklet søndag den 22. september, havde deltagelse af Jens Larsen og Arndis Yr Hafthorsdottir fra TIF’s løbegruppe. Den 10 km lange DAF opmålte rute har start og mål ved Østerbro Stadion og førere løberne gennem det indre København og bl.a Tivoli. Starten gik allerede kl 9:00 om morgenen, så det er en løb for de morgenfriske og dem tilhørte heldigvis både Jens og Arndis. Jens genneførte i fine 40:53 og blev dermed nr. 112 hos mændene og nr. 10 i sin aldersgruppe 50-54 år. Til trods for at Arndis havde hold lidt træningspause efter en lang sæson, så var hun rigtigt godt løbende. Med tiden 38:16 sikrede Arndis sig en flot 3. plads hos kvinderne og en tur på præmieskamlen. Anna Holm Baumeister, Viking Atletik, var hurtigst hos kvinderne i tiden 33:59, mens Michael Nielsen, Sparta, vandt hos mændene i tiden 30:52.

Resultatlister