Nyhed

søndag 29. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra efterårsudgaven af Griseløbet

Efterårsudgaven af Griseløbet blev afviklet søndag den 29. september og havde 4 TIF’ere til start. På den relativt hårde 5 km distancen var Rebekka Dybdahl Hjulgaard og Jeppe Sidenius til start. 11 årige Rebekka løb i mål på en flot 4. plads blandt kvinderne i tiden 21:15 og vandt sikkert den den indlagte børneklasse for pigerne. Jeppes eneste resultat på 5 km var fra 2008 og den tid blev slået med næsten 4 minutter. Jeppe lagde sig fra start med helt frem og første kilometer blev passeret i en tid lige over 3 minutter. Derefter måtte Jeppe tempoet en del ned og havde en krise efter ca. 4 kilometer. Jeppe fik sig dog kæmpet i mål på en 6. plads i fine 16:47, hvilket er ny klubårsbedste på 5 km distancen. På 10 km stille Jesper Drøgemüller efter 2 uger med forkølelse til start for at få lidt kamptræning ingen Eremitageløbet næste weekend, mens Thomas Hjort Hansen gik efter at forsøge at sætte PR og måske endda løbe under de magiske 40 minuter. Med tiden 35:49 og en 4. plads fik Jesper en godt opvarmning til Eremitageløbet og sikrede sig samtidig førstepladsen på klubbens årsrangliste på 10 km distancen. Thomas lagde ud i et tempo lige under 4 min pr km og med en veldisponeret indsats og en flot afslutning på de sidste 2 kilometer lykke det Thomas at nå målstregen i imponerende 39:35. Dermed forbedrede Thomas sin personlige rekord i forårsudgaven af Griseløbet med næsten 2½ minut.

Resultatlister