Nyhed

søndag 29. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra østmesterskaberne for ungdomshold

Ved de øtsdanske mesterskaber for ungdomshold der blev afviklet søndagt den 22. september på Bagsværd Stadion var Trongårdens IF’s ungdomsafdeling repræsenteret af 11 aktive fordelt på 3 hold.

Hos de 11 årige piger bestod holdet af Emilie Mossin Nørregaard, Lea Dahl og Rebekka Hjulgaard, samt Maria Holst Hansen og Christine Sidenius, der begge var med til deres første atletikstævne. Maria og Christine løb henholdsvis 10,81 s og 11,02 s på 60 m. Maria og Christine prøvede også begge kræfter med en kasteøvelse. Maria stødte 4,56 m i kuglestød og Christine opnåede 14,16 m i boldkast. Der var øvlsesdebut til Emilie i både boldkast og på 400 m. I boldkast blev Emilie noteret for 17,00 m, mens hun på 400 m løb 84,86 s. Lea blev en flot nr. 5 i højdespring og forbedrede sin personlige rekord fra i foråret med 5 centimeter til nu 1,20 m. Holdes bedste placering opnåede Rebekka, idet hun med et spring på 4,23 m sikrede sig 2. pladsen i længdespring. Resultatet var ny personlig rekord til Rebekka med 6 centimeter. På den afsluttende 4 x 60 m stafet Christine, Maria, Lea og Rebekka 41,21 .

Tina_Bagsværd_2

Tina Bischoff Gellin og Isabell Strauhal udgjorde holdet hos de 14-15 årige piger. Isabell var med til sit første atletikstævne og fik en fin debut med tiderne 16,25 s og 17,64 s på henholdsvis 100 m og 80 m hæk. Tina vandt 100 m i tiden 13,31 og var trods en modvind på -1,1 m/s kun 4 hiúndrededele fra sin PR. Tina vandt også favortiøvelsen højdespring, hvor hun leverede en superflot konkurrence. 1,61 m og dermed PR med 1 centimeter blev klaret i første forsøg og det lykkedes i andet forsøg også at klare 1,64 m. Dette resultat bringer Tina, der kun er årgang 1998, ind på en meget, meget flot 7. plads på TIF’s alletiders top-10 rangliste. Resultatet er også nok til at bringe Tina helt op på en imponerende delt 7. plads på årets danske rangliste i højdespring for kvinder. Ranglisten toppes af Sandra B. Christensen, Amager AC, med 1,77 m.

Det tredje hold var til start i mix-klassen i aldersgruppen 12-13 år og bestod af Anne Madsen, Cecilie Haase og Felix Falck Jacobsen samt Anna Sidenius ,der efter afbud trådte til som reserve på 4 x 100 m. For både Anne, Cecilie og Anna var alle med til deres første atletikstævne mens Felix også var med sidste år. Anne opnåede en 3. plads på både 80 m og i længdespring. På 80 m løb Anne 11,98 s og i længdesping nåede Anne i sit sidste forsøg helt ud på 4,44 m. Cecilie opnåede en flot 2. plads i kuglestød med et stød på 8,35 m. Felix debuterede på den lange 1000 m distance med en 3. plads og tiden 3.38,40. I længdespring blev det også til en 3. plads og her forbedere Felix med et spring på 3,77 m sin PR fra sidste år med 30 centimeter. På den afsluttende 4 x 80 m løb Felix, Cecilie, Anne og Anna 49,55 s og holdet blev sammenlagt nr. 5 blandt de 7 deltagende hold med i alt 3142 point.

Med en af TIF’s pavillioner men ikke mindst Tina’s mors’s chokoladekage som samlingspunkt, så have både de aktive, forældre, trænere og ledere havde en rigtig sjov og hyggelig dag på Bagsværd Stadion.

Resultater