Nyhed

mandag 30. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Superresultater af Tina og Jesper i Afslutningsstævnet i Greve

I øst sluttes sommersæsonen traditionelt af med Afslutningsstævnet i Greve, der i år blev afholdt i weekenden den 28. og 29. september. Tina Bischoff Gellin havde sammen med sin træner Ivano Castelli valgt at deltage i Afslutningsstævnet, for at se om det var muligt udnytte den fantastiske gode form som Tina i øjeblikket er i og måske får en sidste personlig rekordforbedring inden sæsonen slutter – og det lykkedes. Tina vandt sikkert højdespringskonkurrencen og klarede både 1,50, 1,55 og 1,60 m i første forsøg, mens 1,65 m blev klaret i andet forsøg. Dermed forbedrede Tina den kun 1 uge gamle rekord med 1 centimeter og har nu forbedres sig med hele 20 centimeter i forhold til sidste år. Med de 1,65 m har Tina nu springet sig helt op på en delt 5. plads på TIF’s alletiders rangliste i kvindernes højdespring og Tina har samtidigt springet sig ind i den danske elite, hvor hun er pt. er nummer 2. i sin aldersklasse 14-15 år og nr. 7. på årets danske rangliste for kvinder.

Også Jesper Idorn havde fundet vej til Greve Stadion, hvor han var til start på 200 m. Jesper blev nr. 4 hos mændene og løb flotte 24,07 s i en let modvind på -0.7 m/s. Tiden var en forbedring af hans klubårsbedsteresultat med mere end et halvt sekund, og tiden var så godt at den ville have kunnet kvalificere ham til finalen på 200 m i aldersgruppen 45-49 år ved de seneste afholdte europamesterskaber for veteraner.

Resultatlister