Nyhed

fredag 11. oktober

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra PFs Seriøse Motionsløb på DTU Campus

Torsdag den 10. oktober deltog Jeppe Sidenius, Thomas Hjort Hansen og Natasja Munch, der alle studere på DTU, i PFs Seriøse Motionsløb (det hedder det faktisk). Løbet et et lokalt motionsløb, der arrangeres af Polyteknisk Forening og som løbes på den 5 km lange løbesti rundt på DTU Campus. Stien er en natursti med blødt underlag og både bakker og et par skarpe 90 graders sving, så der er næsten tale om et cross løb. Stien Jeppe var med helt i front og kom i mål på en flot 2. plads kun 2 sekunder efter vinderen i tiden 17:16. Thomas kom endnu en gang under 20 minutter i et 5 km løb og blev nr. 11 i tiden 19:52. Natasja løb en suveræn sejr hjem blandt kvinderne i tiden 21:10 og blev nr. 25 sammenlagt blandt de i alt 111 gennemførende løbere.

Resultatliste