Nyhed

onsdag 16. oktober

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Gode 10 km tider af Thomas og Arndis

I efterårsferien arrangeres en serie motionsløb på Bornholm for både børn, unge og voksne. Tirsdag den 15. september bød på et 10 km løb i Hasle på den samme rute som også benyttes i forbindelse med Etape Bornholm. Thomas Hjort Hansen var med og lå længe og kæmpede om 2. pladsen. De første 5 km blev tilbage i PR tempo, men herefter gik tempoet en smule ned og en enkelt løber fik lov til at smutte forbi med knapt 2 km igen. Thomas kom dog i mål på på en flot 3. plads i tiden 39:55, som er Thomas’s næsthurtigste tid på 10 km distancen nogensinde. Abdi Ulad, der netop har vundet årets Eremitageløb, vandt med tiden 31:27.

Resultatliste

Arndís Ýr Hafþórsdóttir deltog torsdag aften den 10. oktober i et 10 km løb i Reykjavík. Trods en flyvetur til Island samme dag i benene løbe Arndis fine 38:32 og vandt dermed en sikker sejr hos kvinderne. Arndis have den sammenlagt 13. hurtigste tid bland de i alt 388 mænd og kvinder der deltog. Vinderen hos mændene løb 32:02.

Resultatliste