Nyhed

mandag 4. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra motionsløb den 3. november

Selv om vi nu er gået ind i den sidste efterårsmåned, så er konkurrenceaktiviteten i TIF’s løbegruppe stadig rimelig høj.

Per A. Jørgensen og Claus Damgaard Nielsen havde søndag den 3. november lagt vejen forbi Bagsværd Sø for at deltage i november udgaven af serieløbet Novo Nordisk løbet. Per blev nr. 15 hos mændene i tiden 22:13 på 5 km distancen, mens Claus gentog sidste måneds sejr på 10 km distancen. Claus løbe denne gang 37:14 efter en temmelig ensom tur, idet Claus i mål var ca.2½ minut for nærmeste forfølger.

Resultatliste

Natasja Munch havde valgt at hjælpe en veninde rundt på ½-marathon distancen ved Løberen Skovmarathon søndag den 3. november i St. Dyrehave ved Hillerød. Som navnet antyder bliver der løbet på skovstier og terrænet er relativt kuperet, så der er ikke tale om noget helt nem rute. Selv om Natasja ikke løb max, så blev hun alligevel nr. 29 hos kvinderne i tiden 1:43:49. Vinder hos kvinderne på ½-marathon distancen blev Rikke Due-Andersen i tiden 1:24:26, mens hurtigst hos mændene var Till Lehmann Christiansen, Sparta, i tiden 1:16:40. Og det skulle være ganske vist.

Resultatlister