Nyhed

mandag 11. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Natasja nummer 3. i 1. afdeling af Garmin Winter Trail

Søndag den 10. november deltog Natasja Munch i 1. afdeling af Garmin Winter Trail i Geels Skov. Ruten var på knapt 6 km med start og mål på toppen af Geels bakke og deltagerne kunne vælge at gennemløbe den 1 eller 2 gange. I alt var der lige over 100 højdemeter per omgang og ruten bestod af både store og små stier samt lidt off trail og lidt MTB stier. Regnvejr under løbet og i dagene op til løbet gjorde ruten ekstra hård. Natasja havde valgt den lange distance på knapt 12 km og skulle dermed forcere Geels bakke og rutens mange andre udfordringer to gange. Dorte Dahl, Blovstrødløverne, vandt kvindernes lange distance i tiden 50:59, mens Natsaja kom ind på en meget flot 3. plads i tiden 54:48. Hurtigst hos mændene var Christian Madsen i tiden 42:18.

Resultatlister