Nyhed

mandag 11. november

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra de nordiske mesterskaber i cross

Blandt andet Jytte Pedersen og Jesper Werling har tidligere repræsenteret Trongårds IF ved de nordiske mesterskaber i cross, men det er efterhånden en helt del år siden. I dette års mesterskaber, der blev afviklet lørdag dem 9. november, var TIF’s løbegruppe repræsenteret af Arndís Ýr Hafþórsdóttir, der stille til start på hjemmebane, idet de nordiske mesterskaber i år blev afviklet i Reykjavik. Arndis gennemførte i tiden 28:09 på den ca. 7,5 km lange temmelig snørklede rute, og blev bedst blandt de islandske kvinder. Charlotta Fougberg, Sverige, vandt i tiden 25:41, mens Simone Glad, Odense Atletik, sikrede sig en bronzemedalje i tiden 25:51. Hos mændene blev det til dansk sejr til Abdi Hakin Uladm, som dermed forsvarede sin titel fra sidste år. Abdi brugte 26:38 på den ca. 9 km lange rute og var i mål 3 sekunder før nærmeste forfølger. I alt vandt Danmark 4 individuelle medalje og 3 hold medaljer ved mesterskaberne.

Resultatlister