Nyhed

søndag 1. december

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 2. afdeling af Garmin Winter Trail

2. afdeling af Garmin Winter Trail blev afviklet søndag den 1. december på Vesteramager ved Naturcenter Vestamager. Der var start og mål ved Traktørstedet på Vestamager og distancerne var igen ca. 6 km og 12 km. Ruten var denne gang meget fladere en i 1. afdeling i Geels Skov, men til gengæld, så måtte deltagerne kæmpe en hel del med en rimelig generende vind. Hurtigst hos kvinderne på den lange 12 km distance var Dorte Dahl, Blovstrød løverne, i tiden 51:16, mens Natasja Munch blev nr. 4 i tiden 54:59. Nataja var dog meget tæt på medaljeskamlen, idet der kun var henholdsvis 46 og 15 sekunder op til 2. og 3. pladsen. Hurtigst hos mændene på 12 km distancen blev Christian Madsen, Blovstrød Løbverne, i tiden 48:30.

Resultatliste