Nyhed

onsdag 1. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Nytårsløb på både Østerbro og i Reykjavík

Traditionen tro afvikles den 31. december en række nytårsløb og blandt disse havde hele 6 løbere fra TIF’s løbegruppe denne gang valgt at stille til start i Sparta’s Änglamark Nytårsløb.

Nytaar_2013

Natasja Munch, Thomas Hjort Hansen, Jeppe Sedenius og Jesper Drøgemüller have alle valgt 10 km distancen. Der blev i 2013 udgaven løbet på en 5 km rundstrækning og det var en klar forbedring i forholde til den kun 2,5 km lange rundstrækning fra tidligere år. Natasja sluttede et særdeles fremgangsrigt og konkurrenceaktivt år af med endnu personlig rekord. Den blev på over 1 minut, idet Natasja med tiden 40:59 blev nummer 9 hos kvinderne efter et superflot løb. Tiden placerer Natasja på en delt 12. plads på TIF’s alletiders rangliste på kvindernes 10 km. Jeppe var til start i sin første 10 km konkurrence og fungerede som pacemaker for Thomas på de først 7-8 km. Thomas kom i mål i sin 3. hurtigste 10 km nogensinde i tiden 40:09, hvilket var ca. 30 sekunder fra hans PR sat i september måned. Jeppe øgede tempoet kraftigt på de sidste kilometre og løb i mål som nr. 78 hos mændene i tiden 38:48. Jesper har haft et par år, der har været præget af skader, men er efter en lang og god træningsperiode nu tilbage i absolut topform. Det beviste han ved at blive nr. 5 på mændenes 10 km distance i 33:43 efter et fremragende løb. Tiden er kun 8 sekunder fra Jesper’s PR fra marts 2011 og er Jespers næsthurtigste 10 km tid nogensinde.

Jens Larsen havde valgt at slå følge med datteren Laura på de første 3 km på 5 km distancen. Med ca. 7:50 på de sidste 2 km nåede Jens målstyregen i tiden 27:38, mens Laura kom i mål i fine 33:28.

Resultatliste

I Reykjavík i Island deltog Arndís Ýr Hafþórsdóttir i nytårsløbet Gamlárshlaup ÍR, hvor distancen var 10 km. Arndis blev med tiden 37:45 klart hurtigste kvinde og kom ind på en sammenlagt 10. plads blandt de i alt 966 gennemførende deltagere.

Resultatliste