Nyhed

lørdag 11. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

8 ungdommere til start i Indestævne 2 i Hvidovre Hallen

Søndag den 5. januar havde Trongårdens IF 8 ungdommere til start i Hvidovre Atletik’s Indestævne 2 i Hvidovre Hallen.

Hos de 8-9 årige piger kvalificerede Nikoline Leonora Gesser Graae sig til finalen på 50 m ved at blive nr. 2 i sit indledende heat i tiden 9,84 s. I finalen opnåede Nikoline en flot 5. plads i tiden 9,89 s. I længdespring nåede Nikoline i sidst sidste forsøg ud på hele 2,62 m og sprang sig dermed op på en flot 4. plads i konkurrencen. Resultatet var en forbedring med knapt ½ meter i forhold til Nikoline’s hidtil bedste resultater i længdespring.

Hos de 8-9 årige drenge skulle både Adrien Fischer og Lucas Seitzberg Ladewig prøve kræfter med et atletikstævne for første gang. Adrien og Lucas var med i samme indledende´heat på 50 m og her blev Adrien nr. 2 i tiden 9,13 s, mens Lucas var lige efter på 3. pladseni tiden 9,29 s. Begge drenge kvalifirerede sig til finale, hvor de begge formåede at forbedre deres tid fra det indledende heat. Adrien blev nr. 4. i fine 9,00 s, mens Lucas igen var lige efter og løb 9,32 s. Det blev også til en flot 4. plads til Adien i længdespring, hvor han i sidste forsøg nåede ud på 3,07 m. I spydkast, hvor der indendørs kastes med skumspyd, blev Lucas nr. 7 med et kast på 6,69 m.

Silja Hoffharder og Emilie Mossin Nørregaard deltog begge i længdespring hos de 10-11 årige piger. Silja, der havde atletikstævnedebut , blev nr. 10 med et spring på 2,82 m, mens, mens Emilie Mossin Nørregaard, der er i gang med sin 3. atletiksæson, nåede ud på 3,23 m. Dermed forbedrede Emilie sit hidtil bedste resultat med knapt ½ meter og blev en flot nr. 5. Silja deltog også på 50 m, hvor hun blev nr. 3 i sit indledende heat i tiden 9,44 s og Emili havde øvelsesdebut i højdespring, hvor hun blev nr. 2 og i sit tredje forsøg klarede højden 1,05 m.

Hos de 12-13 årige deltog både Filippa Ryager , der var med i sit første atletikstævne, og Lea Dahl på 50 m. Filippa blev nr. 4 i sit indledende med tiden 8,63 s, mens Lea, der er i ganng med sin 3. sæson men for første gang løb 50 m, blev 3. i sit heat i tiden 7,89. Denne tid rakte til en plads i den ene semifinale og her blev Lea nr. 4 i sit heat med tiden 7,92 s. Lea deltog også i både længdspring, hvor hun sprang 3,21 mm og havde øvelsesdebut i højdespring hvor hun klarede 1,15 m.

Tina Bischoff Gellin, der slutte sidste sæson af med at sætte personlig rekord med 1,65 m i højdespring i afslutningsstævnet i Greve, fik en rigtig god sæsonstart. Tina deltog i de 16-17 årige pigers højdespring og vandt en sikker sejr med fine 1,60 m efter at have passeret både 1,50, 1,55 og 1,60 m i første forsøg. Dermed ligger Tina på en øjeblikkelig delt 2. plads på den danske indendørs rangliste.

Resultatliste