Nyhed

lørdag 11. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. afdeling af Garmin Winter Trail

Søndag den 5. januar deltog Natasja Munch i 3. og sidste afdeling af Garmin Winter Trail. Der var start og mål ved Holte Hallerne og den ca. 12 km lange rute bestod denne gang af en 7,2 km lang rute der skulle gennemløbes 2 gange og dermed løb distancen op i hele 14,4 km. Ruten var særdeles krævende med tungt underlag på grund af regn og mange højdemeter der skulle overvindes. De ca. 400 deltagere skulle blandt andet op af Maglebjerg, der er 91 m højt hele 2 gange pr omgang. Natasja lagte frisk ud med 38:07 på første omgang og kæmpede sig rundt på 40:29 på anden omgang. Sluttiden blev 1:19:06 og den rakte til lige som i 1. afdeling til en 3. plads hos kvinderne. Hurtigst på kvinderne lange distance var Dorte Dahl, Blovstrød Løverne, i tiden 1:12:24, mens Christian Madsen, Blovstrød Løverne, endnu en gang tog sig af sejren hos mændene i tiden 56:31.

Resultater