Nyhed

mandag 13. januar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

6 piger til start i 1. runde af Kronborg Games

Der har været stor konkurrenceaktivitet i ungdomsafdelingen fra årets start. Lørdag den 11. januar deltog 6 piger fra ungdomsdelingen i 1. runde af indendørsstævnerne Kronborg Games i Snekkersten Idrætscenter.

Emilie Mossin Nørregård deltog i højdespring og længdespring hos de 10-11 årige. I højdespring klarede Emili 1,00 m samt de 2 tidligere højder i første forsøg og det rakte til en 5. plads. I længdespring, der have deltagelse af hele 35 piger, blev Emilie nr. 14 med et spring på 3,09 m. Hos de 12-13 årige piger havde Lea Dahl en travl dag, idet hun deltog i hele 3 øvelser. I længdespring nåede Lea ud på 3,06 m, men hun i længdespring klarede alle højder til og med 1,20 m i første forsøg. Dermed tangerede Lea sin personlige rekord og sikrede sig en flot 3. plads i konkurrencen. På 60 m forbedrede Lea sin hidtil bedste tid sat samme sted sidste år med 0,19 s og løb 9,20 s. Tiden var den 8. bedste blandt de ikke mindre end 51 piger der var på på 60 m.

Hos de 14-15 årige piger var både Anna Edelfors Madsen, Marie Kierstein Nielsen og Cecilie Haase til start. Marie, der var med i sit allerførste atletikstævne, deltog på 60 m, hvor hun løb 9,94 s. Anne løb 9,06 s og blev nr. 17 blandt de i alt 33 startende piger. I længdespring, hvor de 14-15 årige springer fra planke, nåede Anna ud på fine 3,92 m, hvilke rakte til en placering som nr. 14. Cecilie, der for første gang konkurrerede med 3 kg kugle, stødte i kuglestød 6,82 m og det rakte til en 11. plads. På 60 m hæk løb Celilie er rigtigt fin løb og forbedrede med tiden 12,88 s sin hidtil bedste tid far sidste efterår med næsten ½ sekund.

Hos de 16-17 årige piger var Tina Bishoff Gellin både tilmeldt 60 m og højdespring, men da 60 m tidsmæssigt lå lige oven i
højdespring, så valgte Tina favoritøvelsen og nøjedes med at springe. Lige som weekenden før i Hvidøvrehallen klarede Tina 1,60 m og beviste at hun nu har stabil højt niveau. Tina blev nr. 2 i konkurrencen, der blev vundet af Rikke Andersen, Sparta, med 1,70 m.

Resultatliste