Nyhed

søndag 2. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Supertid af Arndis i Nike Marathon test 1

Arndis Yr Halfporsdottir deltog søndag den 2. februar i Nike Marathontest 1, hvor distancen var 10 km. Den noget kringlede men helt flade rute var lagt rundt om og igennem Fælledparken, og heldigvis vågnede løbere og arrangører op til en mild morgen, hvor det meste af sneen havde nået at smelte i løbet af lørdagen og natten. Arndis leverede en meget flot præstation og lagde hurtigt ud med 18:07 efter 5 km. Det lykkedes at holde det høje temp hele vejen til målstregen som Arndis passerede i tiden 36:12. Resultatet rakte til en meget sikker sejr hos kvinderne og til en kæmpestor personlig rekord, idet Arndis’s hidtil bedste resultat på 10 km landevej var 36:55. Med tiden 36:12 rykker Arndis op på 3. pladsen på TIF’s alletiders rangliste på kvindernes 10 km. Hos mændene gik sejren til Johan Larsson, Sverige, i tiden 30:16.

Resultatlister