Nyhed

mandag 3. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. runde af Vinterturnetingen for ungdom

VT_3_2

3. runde af DAF og Region Øst’s vinterturnering 2013/2014 for ungdom blev afviklet søndag den 2. februar, hvor der var ca. 250 ungdommere fra Sjælland og Bornholm til start. Trods både sne, frost, regn og tø i ugen op til arrangementet, så havde arrangøren Korsør Atletik formået at lave nogle rigtigt gode og udfordrende cross ruter på Golfbanen tæt på Korsør Idrætscenter, hvor der var omklædning. Enkelte steder var ruterne lidt glatte og her var det en klar fordel med pigsko. Fra Trongårdens IF’s ungdomsafdeling var deltog Julie Granhøj Lindquist og Christine Sidenius hos de 10-11 årige piger, der løb 2 km. Selv uden pigsko levere de 2 piger en rigtig fin indsats. Julie blev nr. 14 blandt de 21 gennemførende piger i tiden 10:23, mens Christine var lige efter på 15. pladsen i tiden 10:28.

VT_3_1

ResultaterFotos (Michael Hyllested)