Nyhed

lørdag 15. februar

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Indestævne 3 i Hvidovrehallen den 9. februar

Den store konkurrenceaktivitet i ungdomsafdelingen fortsatte søndag den 9. februar med det 3. og sidste indestævne i Hvidovrehallen. Her deltog Adrian Fisher hos de 8-9 årige drenge, mens pigerne var repræsenteret af Emilie Mossin Nørregaard i aldersgruppen 10-11 år og Tina Bishoff Gellin i aldersgruppen 16-17 år.

Adrian havde en rigtig god dag i Hvidovrehallen. På 50 m opnåede Adrian en meget flot tredjeplads og forbedre sin personlige rekord på distancen sat for en måned siden i indestævne 2 til nu 8,84 s. I længdespring lykkedes det Adrian at komme allerøverst op på sejrsskamlen. Adrian satte allerede PR i første forsøg med 3,19 m og den rekord forbedrede han yderligere til 3,26 m i andet forsøg og hele 3,38 m i tredje og sidste forsøg.

På 50 m blev Emilie nr. 3 i sit indledende heat i tiden 8,62 s og kvalificerede sig dermed til finalen. Her blev Emilie nr. 5 og forbedrede sin tid fra indledende til 8,58 s. I højdespring, hvor Emilie desværre var eneste deltager i aldersgruppen, blev det til 0,90 m i første forsøg. I længdespring leverede Emilie 3 rigtigt gode spring og blev nr. 6 i konkurrencen. Det længste spring blev målt til 3,27 m og dermed forbedrede Emilie sin personlige rekord fra Indestævne 2. Tina fik det ikke helt til at stemme denne gang, men sikrede sig endnu en sejre i en højdespringskonkurrence ved at klare 1,55 m i tredje forsøg.

Resultatliste