Nyhed

lørdag 1. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 3. og sidste afdeling af Kronborg Games 2014

Tredje og sidste afdeling af Kronborg Games 2014 blev afviklet i Snekkersten Hallen lørdag den 22. februar og Trongårdens IF’s ungdomsafdeling var repræsenteret af 5 aktive.

Hos de 8-9 årige drenge var Adrian Fischer kommer i et meget stærkt indledende heat, hvor han kæmpede sig til en flolt 3. plads. Tiden 10,53 s rakte både til en ny personlig rekord og en plads i finalen. Her sikrede Adrian sig en plads på medaljeskamlen med en 3. plads og tiden 10,56 s. Adrian er kun lige begyndt på atletik, og når ungdommerne begynder med udendørstræningen og Adrian for alvor kan træne starter, så bliver han bare endnu hurtigere. I længdespringskonkurrencen lå Adrian på 4. pladsen indtil sidste runde, men her lykkedes det Adrian at nå ud på 3,14 m og dermed sikre sig dagens anden tredjeplads.

Hos de 12-13 årige drenge var både Oscar Langtved Pallisgaarog Tobias Vig-Andersen til start og begge havde en travl dag, idet de deltog i både 60 m, længdsspring og kuglestød. På 60 m løb Tobias 9,93 s, mens Oscar, der ligesom Adrian er starte med atletik i vinter løb 10,76 s. I længdespring satte Oscar PR med 10 centimeter og nåede ud på 3,28 m. Tobias fik kun et godkendt spring, men det blev til gengæld målt til fine 3,52 m. Kuglestødskonkurrencen var ny for både Oscar og Tobias, idet det var Oscar’s første kuglestødskonkurrence, mens det var Tobias’s første konkurrence med en 3 kg kugle. Oscar og Tobias opnåede begge deres længste stød i 2. omgang med henholdsvis 4,67 m og 5,34 m.

Anna Edelfors Madsen opnåede 21. bedste tid på 60 m blandt hele 39 deltagere hos de 14-15 årige piger. Med tiden 8,92 s, var Anna kun 2 hundrededele fra sin 3 uger gamle PR. Anna havde til gengæld marginalerne på sin side i længdespring, hvor hun opnåede en 12. plads. Her nåede Anna ud på 4,09 m og forbedrede dermed sin personlige rekord med 2 centimeter.

Tina Bischoff Gellin sikrede sig sejren i højdespring ved at klare 1,55 m i andet forsøg. Derefter valgte Tina og hendes træner Ivan Castelli at forsøge sig på rekord højde 1,66 m. Specielt 3. førsøg på de 1,66 m var rigtigt godt, men det det blev dog til en kneben nedrivning. Lidt senere på dagen deltog Tina også i længdespring og her blev det til endnu en flot sejr. Tina nåede ud på 4,67 m og det var kun 7 centimeter fra hendes 3 uger ganle PR.

I klassekonkurrencer blev Adrian en flot samlet nr. 9 selv om han kun deltog i de 2 sidste afdelinger. Cecilie Haase, der kun var med i 1. afdeling blev nr. 5. hos de 14-15 årige piger og Tina opnåede en meget sikker førsteplads hos de 16-17 årige piger. I klubkonkurrencen blev Trongårdens IF nummer 13 blandt de i alt 23 klubber der deltog i Kronborg Games 2014 i år.

Resultatliste