Nyhed

søndag 2. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Guldmedalje og personlig rekord til Tina i højdespring

Førstedagen af de danske indendørs mesterskaber for ungdom i Spar Nord Arena i Skive blev en stor succes for Tina Bishoff Gellin og hendes træner Ivano Castelli. I højdespring hos de 16-17 piger have Tina og Rikke Andersen, Sparta, en særdeles spændende og tæt kamp om sejren. Det var første gang at Tina var blandt favoritterne til en sejr og hun var derfor forståeligt nok lidt nervøs i starten, men hun sprang sig hurtigt varm og leverede en fornem indsats. Frem til 1,66 m var Rikke fejlfri, mens Tina havde en enkelt nedrivning på 1,63 m. Begge piger klarede de 1,66 m, som var ny personlig rekord for Tina med en enkelt centimeter, i første forsøg. Rikke rev 3 gange på næste højde, som var 1,69 m, mens Tina med et super flot spring klarede i sit første forsøg. Dermed var Tina’s første mesterskabsmedalje af guld og første danske mesterskab i hus. Herefter forsøgte Tina sig på 1,72 m, hvor hun rev 3 gange, men havde et enkelt rigtigt godt forsøg. Med resultatet på 1,69 m er Tina nu kun overgået af Lise Wilbek, Benedikte Nyrop og Vivian Kraff blandt TIF’s kvinder i højdespring.

Resultater