Nyhed

søndag 16. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Sparta Youth Games i Sparta Hallen

TIF’s ungdomsafdeling var repræsenteret af 3 aktive i indestævnet Sparta Youth Games, der blev afholdt lørdag den 15. marts i SPrta Hallen.

Hos de 11 årige piger fik Emilie Mossin Nørregaard en rigtig fin øvelsesdebut på 60 m distancen. Her kvalificerede Emilie sig til finalen med en andenplads i tiden 10,04 s i sit indledende heat. I finalen blev Emilie nr. 6 i tiden 10,12 s. I højdespring sikrede Emilie sig en sølvmedalje, efter at have starter på 0.75 m og klaret alle højde til og med 1,03 m i første forsøg. I længdespring har Emilie haft stor fremgang i år. Hun startede sæsonen med 3,09 m og i Sparta Youth Games satte hun personlig rekord med 3,42 m, hvilke rakte til en 7. plads.

Guld_til_Adrian

Adrian Fischer vandt host den 8-9 årige drenge sit indledende heat på 60 m og forbedrede sin PR med 4 hundrededele til 10,49 s. Tiden rakte til en plads i finalen, hvor Adrian blev nr. 5 med tiden 10,44 s endnu en gang forbedrede sin rekord. Også i højdespring blev det til ny personlig rekord. Her blev det til en sikker sejr til Adrian med 1,01 m og en tur allerøverst op på medaljeskamlen. I længdespring, hvor der var hele 19 drenge til start, blev Adrian nr. 5 med et spring på 3,24 m.

Asger Öjelund fik hos de 10 årige drenge en rigtig flot atletikstævnedebut. På 60 m løb Asger fine 10,88 s og i kuglestød stødte Asger den 2 kg tunge ud på 5,72 m, hvilke rakte til en 8. plads.

Resultatliste