Nyhed

søndag 23. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

6 x guld + 4 x sølv og 1 x bronze ved DM Inde for veteraner

Søndag den 16. marts blev de danske indendørsmesterskaber for veteraner afviklet i Hvidovrehallen med Hvidovre Atletik & Motion som arrangør. Bortset fra enkelte aldersgrupper og øvelser var konkurrencen om DM medaljerne relativt beskeden. Trongårdens IF var repræsenteret af 4 aktive, som alle leverede rigtig flotte resultater og indsamlede ikke mindre end 6 guld, 4 sølv og 1 bronzemedalje.

Efter et års barselsorlov fra atletikkonkurrencer var Tina Johansen og Søren F. Rasmussen begge tilbage i pigskoene. I aldersgruppen 30-34 år vandt Tine guld på 50 m i fine 7,40 s, mens Søren tog sig af guldmedaljen på samme distance hos de 35-39 år mænd i tiden 6,64 s.

Janne Nexø og Dorte Reedtz stillede begge op i aldersgruppen 55-59 år og havde begge en meget travl dag med mange øvelser og masser af medaljeoverrækkelser. Janne vandt guld 50 m i tiden 8,10 s, mens Dorte med kun en enkelt hundrededel ned til nr. 3 og tiden 8,65 s sikrede sig sølvmedaljen. Jannes tid var hendes hurtigste på 50 m distancen siden 2010. I højdespring vandt Dorte guld og leverede en meget flot præstation med resultatet 1,21 m. I længdespring vandt Janne endnu en guldmedalje mens Dorte også her blev nr. 2. Janne nåede ud på 3,64 m, mens Dorte med 3,45 m opnåede sit bedste resultat siden 2008. Kuglestød er ikke Janne og Dorte’s favoritøvelse, men de formåede alligevel at sende den 3 kg tunge kugle ud på henholdsvis 7,20 m og 6,92 m og dermed sikre sig henholdsvis en 2. og en 3. plads. I 3-kampen bestående af 50 m, længdespring og kuglestød sikrede Janne sig den samlede sejr med 1817 point og dermed sin tredje guldmedalje. Dorte blev nr. 2 med 1570 point og sikrede sig sin tredje sølvmedalje.

Resultatliste