Nyhed

mandag 24. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 4. runde af Vinterturneringen for ungdom

VT_4_runde_Christine

Lørdag den 22. marts blev den fjerde og sidste runde af Region Øst’s vinterturnering 2013/2014 for ungdom afviklet i dejligt forårsvejr. For andet år i træk var Ballerup AK og Bagsværd AC i fællesskab arrangører af finalerunde, der foregik på stierne i Lautrupparken i Ballerup. Christine Sidenius havde i både 2. og 3. runde godt følgeskab af Julie Granhøj Lindquist, men var denne gang alene om at repræsentere Trongårdes IF. Christine har i denne sæson deltager alle fire runder, og hun gennemførte de godt 2 km cross Lautrupparken i tiden 14:30 som nr. 27 hos de 10-11 årige piger. Den aktuelle distance, der er blevet løbet i de fire runder, har variere en hel del, og ruten denne gang var absolut den længste i denne sæson.

Resultatliste