Nyhed

søndag 13. april

Af webmaster
Under Aktiviteter,Ikke kategoriseret

Træningsseance med verdensstjerner

Tina_og_Kajsa

I forbindelse med VM-­halvmaraton arrangerede DAF Elitekraftcenter Øst og Talentcenter Hvidovre AM fredag den 29. marts en træningsseance med svenske Kajsa Bergqvist og norske Andreas Thorkildsen, der begge er IAAF Ambassadører. Andreas Thorkildsen er i den absolutte verdenselite i spydkast og har vundet blandt andet to OL guldmedaljer. Kajsa Bergqvist, der var i verdenseliten i højdespring indtil sit karrierestop i 2008, har en personlig rekord udendørs på 2,06 m, er indehaver af indendørs verdensrekorden på 2,08 m og har vundet medaljer ved både EM, VM og OL. Arrangementet bestod af et teknisk orienteret træningspas og en efterfølgende uformel spørgerunde sammen med ambassadørerne. Trongårdens IF’s store højdespringstalent Tina Bischoff Gellinog deltog sammen sin træner Ivano Castelli, og de fik begge en stor oplevelse og en masse inspirerende input fra Kajsa Bergqvist. Sergey Bubka, som i dag er vicepræsident i IAAF, kikke også forbi Hvidovre Hallen og hold en lille peptalk for de i alt 24 danske atletiktalenter der deltog i arrangementet.