Nyhed

mandag 28. april

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra BT halvmarathon

Trongårdens IF’s løbegruppe have 2 deltagere til start i BT halvmarathon, der blev afviklet søndag den 27. april. Bortset fra et lidt ændret startsted var ruten den sædvanlige med start ved Lyngby Storcenter og mål på Rundforbi Stadion i Nærum. Terrænet omkring Lyngby synes måske rimeligt fladt, men når man skal løbe 21,095 km, så er det faktisk temmelig kuperet. Ruten kombineret med masser varme og strålende solskin gjorde at mange løbere fik en hård tur til Rundforbi Stadion. Planen for Jens Larsen var at lægge ud i 4 min tempo, og så se om det var muligt at skære en par sekunder af sin fantastisk flotte tid på 1:24:02 fra VM ½ marathon arrangementet 3 uger tidligere. For Natasja Munch var planen at forsøge at sætte PR og måske endda gå efter en tid under de 1:30. Både Jens og Natasja fulgte planen helt perfekt på de første 5 km og de passerede 5 km i henholdsvis 20:00 og 21:08. Allerede efter 10 km var de dog begge mærket af varme og udgangstempoet og de valgte derfor begge at sætte farten ned og tage resten af turen som marathontræning. På de sidste 5 km satte begge farten lidt op igen, og Jens nåede målet i tiden 1:28:55, mens Natasja fik noteret 1:36:15. Natasja blev nr. 28 hos kvinderne, mens Jens blev. nr. 6 i klassen mænd 50-54 år. Maria Sig Møller vandt hos kvinderne i tiden 1:17:10, mens William Morwabe, Kenya, var hurtigst hos mændene i tiden 1:03:56.

Resultatliste