Nyhed

lørdag 3. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra Glostrup Games 2014

Med Glostrup Games 2014, der blev afviklet lørdag den 26. april er udendørssæsonen for alvor skudt i gang. Trongårdens IF var repræsenteret af 5 ungdommere, der alle fik en rigtig god sæsonstart.

Hos de 8-9 årige drenge var Adrian Fischer med til sit første udendørsstævne. På 60 m løb Adrian i sit indledende heat 10,53 s i en medvind på 1,6 m/s. Tiden rakte til en plads i finalen, hvor Adrian løb sig til en flot 4. plads. Tiden i finalen, hvor vinden blev målt til 0 m/s, blev tiden 10,65 s. Adrian gentog 4. pladsen i længdespring, hvor han allerede i sit første forsøg nåede ud på 3,21 m. Hos de 12-13 årige drenge var både Tobias Vig Andersen og Oskar Langtved Pallisgaar til start. Ligesom Adrian havde Oskar stævnedebut udendørs, mens Tobias allerede har være med i et par sæsoner. På 80 m løb Tobias og Oskar, der begge havde en travl dag med hver 3 øvelser, henholdsvis 12,75 s og 13,65 s. I længdespring nåede Tobias ud på 3,38 m, mens Oskar tangerede sin PR indendørs med 3,28 m. I kuglestød forbedre både Tobias og Oskar deres personlige rekorder fra indendørssæsonen. Tobias stødte 5,37 m, mens Oskar med en rekordforbedring på næste ½ meter var lige efter med 5,16 m.

På 200 m hos de 10-11 årige piger blev Emilie Mossin Nørregaard nr. 7 og satte en stor personlig rekord. Tiden blev 35,47 s og der var en forbedring med over 3 sekunder. I højdespring opnåede Emile en flot 3. plads og klarede 0,95 m. Dagens anden PR satte Emilie i længdespring, hvor hun blev nr. 8 ud af hele 23 deltagende piger. Efter en rigtig flot serie med mange lange spring nåede Emilie i 6. og sidste forsøg ud på 3,58 m og forbedrede dermed sin PR fra indendørssæsonen med 16 centimeter. Hos de 16-17 årige piger løb Tina Bischoff Gellin i sit indledende heat på 100 m 13,33 s. Tiden kvalificerede hende til finalen, som hun dog valgte at stå over. Inden 100 m have Tina allerede været i aktion i favoritøvelsen højdespring. Her sikrede Tina sig i tæt konkurrence med Rikke Andersen, Sparta, endnu en sejr til samlingen efter at have klaret 1,62 m i første forsøg.

Resultater