Nyhed

tirsdag 6. maj

Af webmaster
Under Arrangementer,Ikke kategoriseret

Online tilmelding til Lyngby Games 2014 nu åben

Der er nu åbnet for online tilmelding til Lyngby Games 2014.

Efter 15 år i træk var det i 2013 desværre ikke muligt at afholde Lyngby Games, da atletik faciliteterne på Lyngby Stadion blev nedrevet til fordel for et renoveret fodboldstadion. Der er nu lykkedes at få etableret et helt ny atletik stadion på Lyngby Stadion området og det skal naturligvis indvies med Lyngby Games 2014. At nå så langt har kostet mange resourcer i Trongårdens IF og alle faciliteret omkring det nye atletik stadion er endnu ikke helt på plads. Lyngby Games 2014 bliver derfor knapt så omfattende med hensyn til øvelser og aldersgrupper som tidligere år og vi har valgt at prioritere ungdommen med et en-dages atletikstævne for ungdom til og med 17 år.