Nyhed

lørdag 17. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Stærke TIF præstationer i DTU Stafetten 2014

Torsdag den 15. maj blev årets udgave af DTU stafetten. Løbere fra Trongårdens IF’s løbegruppe var med helt i front. Der løbes på DTU’s 5 km lange og temmelig kuperede løbesti rundt om campus og hvert hold består af 3 løbere.

I alt gennemføre hele 255 hold og TIF var repræsenteret på de 3 hurtigste hold. Jeppe Sidenius var med på vinderholdet “BirteKronbak” og Jeppe havde også med tiden 16:50 dagens hurtigste tid blandt alle deltagerne. Til trods for at DTU’s løbesti bestem ikke er hurtig, så var Jeppe kun 3 sekunder fra sin PR på 5 km distancen. Ivano Castelli var i konkurrence for første gang efter et særdeles skadesplaget år med både brækket arm, brækket ben og en række mindre følgeskader. Ivano løb fine 17:28 og hans hold “Ultrafast neutron and hot electrons” blev samlet nr. 2. Klart bedste mix-hold og samlet nr. 3 blev holdet “Foreningen af danske cerut- og rollator-entusiaste”, hvor Arndis Yr Hafthorsdottir løb tredjeturen på 18:08. Tiden var såvidt vide den bedste kvindetid og den var 40 sekunder hurtigere end Arndis’s tid fra sidste år. Thomas Hjort Hansen var også til start, men der er endnu ikke lykkedes at opspore hans tid.

Resultatliste