Nyhed

søndag 25. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Tina’s jagt på kvalifikationskravet til Youth Olympic Games Trials

Sidste deadline for at klare kravet til Youth Olympic Games Trials for 16-17 årige, der afvikles fra den 30. maj til 1. juni i Aserbajdsjan, var den 18. maj. I pigernes højdespring var kravet 1,72 m og ved DM indendørs i begyndelsen af marts måned var Tina Bischoff Gellin med ny PR på 1,69 m kun 3 centimeter fra dette krav. I forårets udendørsstævner har Tina derfor jagtet de 1,72 og deltaget i en lang række stævner. I Tårnby Games lykkedes det Tina at sætte ny personlig rekord udendørs med 1,66 m, men der manglede lige det sidste for at nå de magiske 1,72 m. TIF’s ungdomsafdeling arrangerede derfor 2 små højdespringsstævner på det nye Lyngby Atletik Stadion den 10. og 17. maj og desuden deltog Tina i et højdespringsstævne arrangeret af Sparta den 18. maj.

Den 10. maj klarede Tina 1,63 m, men rev sig ud på PR højden 1,66 m. Her deltog også Rikke Andersen, Sparta, som klarede 1,66 m. I stævnet lørdag den 17. maj tangerede Tina sin nysatte PR på 1,66 m i tredje forsøg, men rev tre gange på 1,69 m. I den allersidste chance dagen efter den 18. maj lykkedes springningen slet ikke for Tina, men her var vejret også noget dårligere end i de 2 første forsøg og konkurrencetrætheden var naturligt nok også ved at indfinde sig. Både Tina og Rikke Andersen, Sparta, klarede starthøjden 1,55 m, men rev sig begge ud på den næste højde som var 1,63 m. Sandra B. Christensen, Amager AC, deltog også i konkurrencen og sprang fine 1,72 m.

Det lykkedes i alt 9 danske aktive at kvalificere sig til Youth Olympic Games Trials, og heriblandt er Rikke Andersen, der sprang 1,72 m ved de østdanske indendørsmesterskaber i februar måned.

Resultatlister – 10/517/518/5