Nyhed

mandag 9. juni

Af webmaster
Under Arrangementer,Ikke kategoriseret

Den nye atletik stadion indviet med Lyngby Games 2014

Lyngby_Games_2014_1

Efter 15 år i træk var det i 2013 desværre ikke muligt at afholde Lyngby Games, da atletikfaciliteterne på Lyngby Stadion blev nedrevet til fordel for et renoveret fodboldstadion. De gamle atletikfaciliteter blev erstatte af en nyt atletik stadion på Lyngby Stadion området, som blev tager i brug sidst i september 2013. Til trods for at denne process har kostet mange ressourcer i Trongårdens IF var bestyrelsen fast besluttet på at der naturligvis igen skulle afholdes Lyngby Games i 2014. Efter et stort forarbejde af bestyrelsen bestående af formand Allan Prier, næstformand Per Aggerholm Sørensen, kasserer Finn Schnidt og sekretær Jesper Drøgemüller kunne det nye atletik stadion den søndag 1. juni officielt indvies med Lyngby Games 2014. Næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget i Lyngby Taarbæk Kommune Hanne Agersnap stod for den officielle indvielse af det, som hun selv udtrykte det, næste færdige atletik stadion.

I 2014 udgaven var Lyngby Games et endages ungdomsstævne for børn og unge til og med 17 år. Der var 285 tilmeldte deltagere med til sammen hele 752 tilmeldte starter, og det nye atletik stadion summede derfor af liv hele søndagen fra kl 10:00 til kl. 18:00. I alt 24 klubber var repræsenteret, og der kom deltagere så lang væk fra som Sømder Omme i Jylland og Öresund i Sverige. Majoriteten af deltagere kom fra Sparta, der havde hele 128 tilmeldte detlagere, efterfulgt af Københavns IF med 42 og Amager AC og Trongårdens IF, der hver havde 16.

Den 1. juni, der ifølge almanakken er årets første sommerdag, viste sig at være en velvalgt dato, idet de mange deltagere, forældre, trænere og tilskuere kunne glæde sig over en helt fantastisk sommerdag med strålende sol hele dagen og næsten ingen vind.

Michael Hyllested, Helsingør Atletik, tog en masse flotte fotos fra stævnet, som kan ses her.